fbpx

In mijn werk zie ik duidelijk het verband tussen darmgezondheid en de hormoonbalans. Diverse lichamelijke klachten die duiden op een disbalans in de hormonen, zie ik in de praktijk enorm verbeteren door gericht op darmgezondheid en het reinigen van toxinen oftewel xeno-oestrogenen (nephormonen) te werken.

Daarbij heeft 98% van de vrouwen een Progesteron tekort. In het boek ”Taming the Dragon within” dat ik heb vertaald, hebben veel vrouwen een WOW moment ervaren en kwamen zij erachter dat zij niet alleen zijn met de meest vervelende hormonale klachten zoals PMS, Endometriose, Premenopauze, maar ook overgangsklachten zoals migraine, opvliegers en gewichtstoename.

Wat veel vrouwen niet weten, is dat al deze klachten er niet zouden zijn als de hormonen in balans zijn.

Vrouwen met een kinderwens kunnen enorm veel baat hebben bij een reiniging van het lichaam om xeno-oestrogenen oftewel nephormonen te elimineren.

Als natuurgeneeskundig therapeut begeleid ik jou graag om weer lekkerder in je lichaam te komen. Ik werk met voedingsadviezen, essentiële oliën, supplementen en ook het energetische gedeelte zal ik daarin meenemen.