Consult op maat

Heling gaat over het volledig verbinden van lichaam geest en ziel

Met behulp van lichaamswerk, Chakra healing, meditatie, klankwerk en mijn bijzondere paarden begeleid ik jou op het pad naar heling. Ik ben geen healer, jij heelt jezelf. Ik geef je de handvatten om zelf volledig in jouw kracht te staan. Met als doel, het bewustzijn verruimen om volledig in authenticiteit te leven.

Ik begeleid ook mensen die willen leren communiceren met dieren. Iedereen heeft dit in zich. Vaak komt deze bewustzijnsverruiming als emotionele blokkades worden aangeraakt. Ieder laagje wat afgepeld wordt, zorgt voor meer thuiskomen in jouw lichaam, waardoor je meer op jouw intuïtie leert vertrouwen, en boodschappen zuiverder binnen komen. Dit helpt je op alle vlakken in het leven.

Voor een afspraak graag e-mailen naar info@equi-prana.com